Common problem - cannot run all executable

Discussion in 'Virus Information' started by Man T, Nov 28, 2009.

  1. Man T

    Man T Guest

    XP SP2
    My daughter'c pc got the malware last week after visiting some 'educational'
    website (she is in high school).
    Every now and then pops up a security warning asking to fix the infected
    file to opening a website to ask you to purchase anti-virus software.
    McAfee was installed already but cannot fire that up to scan, even cannot
    open Windows Explorer.

    I tried to run XP in Safe Mode, run MalwareByte's Anti-Malware to scan it,
    detected 3 trojans and deleted. Rescan again in Safe Mode found no more
    infection, I thought it is safe now.
    But just tried to run XP in normal mode, still get the pop up anti-virus
    warning, McAfee cannot be fired up.

    Any idea I can fix that?
     
    Man T, Nov 28, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. From: "Man T" <>

    | XP SP2
    | My daughter'c pc got the malware last week after visiting some 'educational'
    | website (she is in high school).
    | Every now and then pops up a security warning asking to fix the infected
    | file to opening a website to ask you to purchase anti-virus software.
    | McAfee was installed already but cannot fire that up to scan, even cannot
    | open Windows Explorer.

    | I tried to run XP in Safe Mode, run MalwareByte's Anti-Malware to scan it,
    | detected 3 trojans and deleted. Rescan again in Safe Mode found no more
    | infection, I thought it is safe now.
    | But just tried to run XP in normal mode, still get the pop up anti-virus
    | warning, McAfee cannot be fired up.

    | Any idea I can fix that?





    Download and execute HiJack This! (HJT)
    http://www.trendsecure.com/portal/en-US/_download/HJTInstall.exe

    Then post the contents of the HJT log in your post with a full explanation of your problem
    and what you have done to date in one of the below expert forums...

    { Please - Do NOT post the HJT Log here ! }

    Forums where you can get expert advice for HiJack This! (HJT) Logs.

    NOTE: Registration is REQUIRED in any of the below before posting a log

    Suggested primary:
    http://www.thespykiller.co.uk/index.php?board=3.0

    Suggested secondary:
    http://www.bleepingcomputer.com/forums/forum22.html
    http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showforum=7

    Suggested tertiary:
    http://www.dslreports.com/forum/cleanup
    http://www.cybertechhelp.com/forums/forumdisplay.php?f=25
    http://www.atribune.org/forums/index.php?showforum=9
    http://www.geekstogo.com/forum/Malware_Removal_HiJackThis_Logs_Go_Here-f37.html
    http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showforum=170
    http://forum.networktechs.com/forumdisplay.php?f=130
    http://forums.maddoktor2.com/index.php?showforum=17
    http://www.spywarewarrior.com/viewforum.php?f=5
    http://forums.spywareinfo.com/index.php?showforum=18
    http://forums.techguy.org/f54-s.html
    http://forums.tomcoyote.org/index.php?showforum=27
    http://forums.subratam.org/index.php?showforum=7
    http://www.5starsupport.com/ipboard/index.php?showforum=18
    http://aumha.net/viewforum.php?f=30
    http://makephpbb.com/phpbb/viewforum.php?f=2
    http://forums.techguy.org/54-security/
    http://forums.security-central.us/forumdisplay.php?f=13
     
    David H. Lipman, Nov 28, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Man T

    unclesyd Guest

    Dave,
    I got got hit with a similar malware/spyware last night going by the name of
    Antivirus System Pro. SWP2009 also shows up. At the present I've got 6
    security ballons on my screen with the Internet disconnected. If I connect to
    the I have no access as everything is redirect to ads for Viagra or a porn
    site. Nothing runs except sometimes search and it will not let me find hiden
    files as the settings are changed.
    McAffee will not run. I got mine during a search (Google) when I clicked on
    the wrong site.
    I'm using a seperate computer looking for a little guidence.
    ..
     
    unclesyd, Nov 29, 2009
    #3
  4. Man T

    SJ Guest

    Hi,
    I hope you have already got the issue fixed. But if you have not, then
    continue reading.
    I have seen the symptom you mentioned with 2 fake antivirus infections.
    Security Tool and Antivirus System Pro. Unfortunately the folder location
    has changed a few times, so not sure where it would be on your computer.
    Just reply to me, and I will give you some possible locations where you can
    look for the infection.
    The good news is, once you find the files, it is pretty easy.
     
    SJ, Dec 21, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.