Anti-Spyware Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

about my problem

 
 
gnanam vasanth
Guest
Posts: n/a

 
      12-11-2011, 05:16 AM
i am having two mail id but i cant able to send or receive my messages
i dont know whats the problem whenever i am sending a messages i am
always getting a stupid answer "mial delivery subsystem failed
permanently" please solve my problem in my mail as soon as possible.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
FromTheRafters
Guest
Posts: n/a

 
      12-11-2011, 11:39 AM
gnanam vasanth wrote:
> i am having two mail id but i cant able to send or receive my messages
> i dont know whats the problem whenever i am sending a messages i am
> always getting a stupid answer "mial delivery subsystem failed
> permanently" please solve my problem in my mail as soon as possible.


Can you provide more information?

How about the exact error message text?

This is the wrong group, but there's not much going on here so maybe
someone can help you anyway.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
stevengerrard223 stevengerrard223 is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2013
Posts: 10

 
      16-09-2013, 08:18 AM
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOSTS problem: Anyone else encountered this specfic problem? Brian E. Clark Spyware 10 05-12-2004 01:29 AM


All times are GMT. The time now is 11:37 AM.